Szex-tippek: a változatosság titkai

Vágólapra másolva!
Változatosabb nemi életre vágysz, de nem tudod, hogyan fogj hozzá a változtatáshoz? Már nem is álmodozol arról, hogy felpezsdítsd a helyzetet az ágyban, hogy más testhelyzeteket is kipróbálj, mint a misszionárius póz vagy hogy vágyat érezz partnered iránt? Problémáddal nem vagy egyedül.
Vágólapra másolva!

Szülés után vagy stressz esetén a szex az utolsó, amely eszünkbe jut, az alábbi tippek segítségével azonban te is elindulhatsz azon az úton, amelynek végén szexistennő válik belőled.


Fedezd fel, mi okoz neked örömöt!


Hogyan várhatnád el partneredtől, hogy tudja, mire vágysz, ha te magad sem tudod? Válassz ki egy nyugalmas időszakot és fedezd fel a saját tested, fedezd fel, mi esik jól, mi fokozza a vágyad.


Vesd le az álarcot és add önmagad!


Ha vallásos neveltetésed azt diktálja, hogy illedelmes, csendes feleség legyél, miközben valójában szereted a vad dolgokat, állj ki vágyaid mellett. Nyugodtan mondd meg partnerednek, ha valamit nem szeretnél vagy nem tetszik. Ha önmagad adod a hálószobában, a szex is sokkal jobb lesz.


Bizonyosodj meg róla, hogy teljesülnek a vágyaid!


Ha még mindig a hercegre vársz a fehér lovon, lehet, hogy egész életedben várni fogsz. Mérd fel, mire van szükséged és gondoskodj róla, hogy mindezt megkapd.


Ne törődj az előítéletekkel!


Számos előítélet övezi például a pornót vagy a vibrátort, de miért ne próbálnád ki mindkettőt, ha ez örömöt okoz neked? Ne hallgass a belső hangodra és nyugodtan engedd szabadon a vágyaidat. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének erkölcseid és egy értékrended, amelyek megakadályozzák, hogy minden hirtelen jött ötletet megvalósíts, de ha őszinte vagy magadhoz a vágyaiddal kapcsolatban, te választod meg, hogyan viselkedsz majd. Partnered iránt se táplálj előítéleteket és hagyd, hadd fedezze fel saját vágyait.


Hagyj időt a szexre!


Ha sok a házimunkád, úgy tűnhet, hogy a szex is csak egy az elintézendő dolgok listáján. Hagyj magadnak szabadidőt, szervezz szexrandit és tedd izgalmassá azt. Ennek hatására talán még a vacsorakészítés is elmarad és rögtön a desszert következik majd.


Beszélj nyíltan a szexről!


A szakemberek mind egyetértenek abban, hogy a szexről beszélni kell. Kezdetben elegendő lehet, ha csak egy-egy szóval irányítod partnerünket, mivel a mondatokat kritikaként élheti meg. Adj ki örömteli hangokat, ha valami tetszik, de azt is jelezd, ha valami nem jó. Ha nem érzed kényelmetlennek, simogasd magad partnered előtt, ezzel megmutathatod, mi okot neked örömöt. A világ legjobb sportolóinak is van edzőjük, akitől tanulhatnak. Partnered nem gondolatolvasó, mondd el vagy mutasd meg neki, mire van szükséged!