A potenciazavar nemcsak a férfin múlik - videó

Vágólapra másolva!
A merevedési zavarnál kevés kellemetlenebb dolog van, amit férfi megélhet, pedig ezzel a problémával a legtöbb férfi előbb vagy utóbb szembesül. A leggyakoribb kétségbeesett válasz a férfiasság elvesztésére, a kis kék pirula bevetése.
Vágólapra másolva!

Gimes Andrea szexológus azonban ezt csak a legutolsó lehetőségnek ajánlaná. Mert ha valami egyszer nem működik, még korántsem jelenti azt, hogy vége a világnak. A sikeres szex két emberen múlik, elsőször tehát a kapcsolatban kell keresni a megoldást, és ha már minden hálószobai praktikán túl vagyunk, számottevő eredmény nélkül, akkor jöhetnek a szakemberek.


A potenciazavar oka lehet lelki eredetű: párkapcsolat, munka, vagy esetleg erős megfelelési vágy. Néhány balsiker pedig könnyen vezethet ördögi körhöz. A merevedési zavarban szenvedő ugyanis minél görcsösebben figyeli saját teljesítményét, annál kevesebb esélye lesz a sikerre, mivel a tudatos megfigyelés zavarja az erekció létrejöttét. De a merevedési probléma sokszor csak a jele valamilyen testi betegségnek. Ezért ha a probléma tartós, meg kell keresni az eredetét. Ha pedig megvan az ok, akkor lehet dolgozni a megoldáson, mert kitartással még a leglágyabb anyagból is lehet acélt gyúrni.