A férfiak leggyakoribb hibái szex közben

Vágólapra másolva!
Túl vagytok az első, második, harmadik randin, eljutottatok az ágyig - ilyenkor mindenki szeretné emlékezetessé tenni az első együttlétet. Lehet, hogy tapasztalt vagy, de nem árt, ha tudod, milyen illúzióromboló tud lenni pár dolog, amiről nem is gondoltad, hogy zavarhatja a partnered.
Vágólapra másolva!

Kihagyni a csókolózást: Minden valamirevaló együttlét csókolózással indul. Ha ezt kihagyod, akkor nem lesz elég meghitt a helyzet, és a végén a párodnak olyan érzése támad, mintha te csak a testéd akarnád.


Csak és kizárólag a nemi szervekre figyelni: A nők szeretik a kényeztetést, és nem csak a legintimebb testtájakon. Nem tartják jó szeretőnek azt a férfit, aki úgy kezeli őket, mintha csak két mellből és egy vaginából állnának. Fedezd fel a nő egész testét, az utolsó hajlatig!


Szúrós borosta: A szerelem fáj - tartja a mondás, de a szerelmeskedés is, ha nem borotválkozol meg előtte - vagy elég régen. Nem nagy élvezet a nőnek, ha végighúzol egy smirglit az arcán. Létezik persze izgató borosta is, ami nem karcol, hanem csiklandoz, de ezt előtte ki kell tapasztalnod, a barátnőd hogyan szereti.


Fülbeszuszogás: az erotikus sugdolózás nagyon izgató lehet, de a monoton szuszogás már nem annyira.


Mellbimbó-morzsolás: A mellbimbó különlegesen érzékeny testrész, és érdemes is ennek megfelelően bánni velük: érzékenyen és finoman. Ne a pornófilmekből tanulj szexelni, ami ott élvezhetőnek látszik, az a való életben nem biztos, hogy az.


Gondoskodj a gumiról: Az aktus után otthagyni a használt gumit ahová éppen ledobtad, nem vall éppen úriemberre.


Klitorisztámadás: A csikló egy hiperérzékeny terület, nem szabad erős nyomásnak kitenni, viszont a gyengéden határozott bánásmódot megköszöni.


A nő repülő, a férfi távolsági busz: Ha egy kis szünet adódik az aktus során, akkor a férfi bárhol "szállt le a buszról", szinte ugyanott "vissza is tud szállni rá", míg a nőnek újból mindent elölről kell kezdeni, egészen a felszállástól.


Fejfogás: A pornó bizony sokszor hazudik. Ha az orális szex közben a kezeddel mozgatod a fejét, az a nőknek nem jó, sőt, egyenesen megalázó. Ha partnered nem találja a ritmust vagy a módszert, akkor inkább hagyjátok egy időre az egész orális témát, amíg jobban össze nem szoktok.


Kiszívás, harapások: A nyak finom nyalogatása, csókolgatása menő, a finom harapdálás izgató, de a durva, vadulós szexet nem mindenki szereti. Ezt is ki kell tapasztalni, a te barátnőd melyik típusba tartozik.


Csúnya beszéd: Van aki szereti, van aki nem, de a legjobb, ha óvatosan kísérletezel. Ne támadd le egyből durva szavakkal, mert lehet, hogy elmegy tőle a kedve az egésztől.


Megkérdezni, hogy elment-e már: Hogy honnan tudod meg? Nehéz kérdés, minden nő másképpen megy el, az egyik hangosan, a másiknak egy hangját sem hallani, de egy azért közös: a hüvely összehúzódása. A gond csak az, hogy ezt a pénisszel érezni nem minden esetben lehet, de nyugtasson meg a tudat, hogy miután kiismered a párod, már könnyedén meg fogod tudni állapítani, hogy még "innen" van, vagy már "túl".