Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az okostelefonok miatt csapnivaló a brit nők szexuális élete

Vágólapra másolva!
A brit nők szerint az olyan okostelefonok miatt, mint a BlackBerry vagy az iPhone, csapnivaló a szexuális életük, mert ezek a hordozható kütyük még a hálószobában is elterelik férjük figyelmét.
Vágólapra másolva!

A Bayer gyógyszercég felmérése szerint a nők több mint egynegyede, azaz 28 százalék szerint részben az okostelefonokon elérhető elektronikus levelezés és az internet zúzza szét a házaséletüket.


Az együttlétet legjobban zavaró tényezők közül a nők 55 százaléka a hosszúra nyúlt munkaidőt, 83 százalék a fáradtságot, 74 százalék pedig az elfoglaltságot tartja még a leglényegesebbnek.


A beszámoló szerint a brit nők hetente átlagosan 1,4 alkalommal szeretkeznek, azonban a 25 és 34 év közötti korosztályból tízből hatan ennél sokkal többre tartanának igényt.


A brit nők 65 százaléka arra panaszkodik, hogy partnerük nem teljesít megfelelően az ágyban, miközben minden harmadik nő ismerte el, hogy önszántából sohasem kezdeményezi a szexet, és mindig a párjára hagyja az első lépés megtételét - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről