Fressnapf örökbefogadási nap

Vágólapra másolva!
Egy kutya, aki csaholva, ugrálva, a világ legőszintébb lelkesedésével fogadja az embert nap, mint nap, olyan öröm, amit mindenkinek ismernie kellene. Ön is vágyik egy önzetlen, kedves társra?
Vágólapra másolva!

Tudta, hogy egy elárvult állatból egyetlen jó döntéssel az Ön új kedvence lehet? Az egyre szaporodó állatmenhelyek munkájának értéke felbecsülhetetlen: sok-sok állatot mentenek meg a pusztulástól, és sok-sok új gazdit ajándékoznak meg az állattartás semmivel össze nem hasonlítható élményével.

A Fressnapf mindig is azt tartotta legfontosabb feladatának, hogy hozzájáruljon a kedvencek és a gazdik jókedvű hétköznapjaihoz. Ezért természetes, hogy örömmel állunk a menhelyek ügye mellé. Április 17-én a Fressnapf Örökbefogadási Nap keretében segítjük az egymásra találást a kutyusok és az új gazdik között. A változatos programok párhuzamosan zajlanak majd az ország 16 Fressnapf áruházában, de a lényeg mindenütt ugyanaz lesz: új gazdit találni a meglepően okos kis keverékeknek, a dögönyöznivaló szőrmókoknak és a bújós kis gombolyagoknak. Bármilyen kutyára vágyik, nálunk biztosan rátalál arra a társra, aki boldogan szegődik majd Ön mellé. Őszintén reméljük, hogy valamennyi kutyus gazdára talál, és a szomorú szemeket csillogó tekintetek váltják fel.

Szeretettel várjuk Önt is a Fressnapf Örökbefogadási Napon, április 17-én.

Az örökbefogadás ingyenes. Hiszen az öröm, amit egy kutya és egy gazdi tud nyújtani egymásnak, pénzben úgyis kifejezhetetlen.

További információ itt érhető el!