Tavasszal a LifeNetwork műsorán!

Vágólapra másolva!
Nézd meg, hogy idén tavaszra milyen műsorokat ajánl a LifeNetwork!
Vágólapra másolva!

BÚCSÚ ANYUTÓL


Nagy-Britanniában átlagosan félóránként hal meg egy olyan szülő, akinek egészen pici gyermeke van. A legtöbb ilyen csemetét teljesen váratlanul éri a dolog, és még ha várható is volt a tragédia, a szülők csak nagyon ritkán avatják be a gyermeket. Ebben a sorozatban Julie Strokes - aki egy alapítványt is létrehozott erre - segít a halálos beteg anyukáknak abban, hogy hogyan kell felkészíteni kicsinyeiket a végleges búcsúra.

SZUPERDADA


Ismerjék meg Jo Frostot, a szuperdadust, akit a "21. század Mary Poppins"- ja ként is emlegetnek. A gyermeknevelés terminátoraként egyedülálló módon közelíti meg a problémás lurkókat. Sok kétségbeesett szülőnek nyújtott már segítséget a saját maga által kidolgozott, forradalmian új nevelési módszereivel. Senki ne szégyellje, ha esetleg példát vesz róla.





MRS. KLINIKA


"Az egyetlen kérdés, ami átfuthat egy orvos agyán a betegével kapcsolatban az a következő: tudom e az életminőségét javítani? Ha igen, hogyan? Ha nem, miért nem?" Ez a mondat hangzik el Whoopi Goldberg szájából, aki azon túl hogy játszik ebben a drámai sorozatban, a producere is. Két teljesen más közegből jövő fiatal orvosnő sorsa találkozik az új női klinikán, és ez bizony érdekes szituációkat szül. Csupa érzelem, vidámság, fájdalom keveredik ebben a remek új sorozatban