Vágyunk a tökéletes péniszre és vaginára

Vágólapra másolva!
Vonzó arc, mélyre hatoló tekintet, szexis keblek, és formás test. Amikor úgymond beindul a kémia, nagyjából ezek alapján döntjük el, hogy valakivel ágyba bújunk-e, vagyis, hogy vonz-e bennünket annyira, hogy átadjuk magunkat a gyönyör élvezetének. Aztán jöhet a hidegzuhany! Amikor minden stimmel, csak éppen az nem, aminek a leginkább kellene.  
Vágólapra másolva!

Pedig, igazából ez a szervünk legalább annyira fontos, mint a szánk, amiről viszont bármikor nyugodtan beszélünk. Fullajtár Andrea erről sokat tud mesélni, hiszen már nyolc éve szerepel a Vagina monológok című darabban, és bizony több helyütt megdöbbentő volt a közönség első reakciója.

A színésznő szerint az is nagyon árulkodó volt, ahogyan a párok egymás mellett ültek, hiszen a testbeszéd is sokat elárul egy kapcsolat minőségéről, a benne élő gátlásokról.


Tökéletes nemi szerv legalább annyira nem létezik, mint tökéletes ember, azonban vonzó mindkettő lehet, az pedig, hogy kinek milyen az igazi teljesen szubjektív. Amíg a testünket sportolással vagy fogyó- esetleg hízókúrával is tökéletesíthetjük, addig az intim testrészünk kinézetén nem igazán lehet változtatni. Legalábbis idáig, az utóbbi időkben ugyanis a különböző korrekciós, vagy ha úgy tetszik tökéletesítő beavatkozások egyre közkedveltebbek lettek. A mell- és orrplasztika mellett, most már a vagina vagy pénisz tökéletesítését is vállalják a szakemberek.


Persze egyelőre csak egy nagyon szűk réteg, aki plasztikai sebészhez fordul, ha csupán esztétikai gondja van. A beavatkozások ugyanis jóval drágábbak, mint egy egyszerű gyantázás, ráadásul a gyógyulási folyamat is jelentősen hosszabb. Ezért a legtöbb szakember nem elsősorban nem a plasztikát ajánlja megoldás gyanánt.


Sokan mégis inkább a műtéti beavatkozásokat választják Az utóbbi évtizedekben a hazai plasztikai sebészek is egyre több intim műtétet végeznek. Ennek oka az lehet, hogy a "felnőttfilmek" és az egyre merészebb újságok miatt előtérbe kerültek a fedetlen nemi szervek, és sokan úgy vélik, a sajátjuk nem megfelelő. A férfiaknál ilyenkor legtöbbször vastagító műtétről van szó, amit általában saját testzsírral oldanak meg a sebészek, míg a nőknél a szeméremajkak korrekciója kerül előtérbe a leggyakrabban.


Nézd meg a tökéletes nemi szervekről szóló riportot!