Az ideális spermadonor Ben Affleckre hasonlít

Vágólapra másolva!
A California Cryobank hírességekre hasonlító spermadonorjainak listáját a Ben Affleck hasonmások vezetik, de vajon ki a többi kedvenc.  .
Vágólapra másolva!

A hímivarsejt adományozó központ egyik különleges szolgáltatása, hogy ügyfelei olyan személyek spermáit is megrendelhetik, akik valamelyik hírességre hasonlítanak. A nehezített teherbeeséssel küzdő, vagy terméketlen párok így számos olyan férfi spermáját is igénylehetik, akik valamelyik hírességre hajaznak, így, például hollywoodi sztárok alteregóinak hímivarsejtjeiből is válogathatnak.

A hasonmások olyan ismert emberek vonásait viselik, mint pl. Vilmos herceg, Tiger Woods vagy Tom Cruise. A központ szolgáltatásaiban szerepel egy egészen különös termék is, nevezetesen olyan hasonmás-hibridek örökítőanyaga is választható, aki több híresség vonásainak keverékét is magán viseli.

A központ szóvivője, Scott Brown a Daily Telegraph-nak nyilatkozva elmondta, a szolgáltatásukra nem úgy gondolnak, mint a megtervezett utódokkal való házalásra, szerintük ezek a szolgáltatások arra adnak lehetőséget, hogy a gyermektelen párok számára legyen olyan viszonyítási alap, amely segíti számukra a donorral való kapcsolat érzékelésében. Ennek az az oka, hogy a donációt igénybe vevők részéről emberi igény, hogy valamiféle kapcsolatot érezzenek a donor felé - még akkor is, ha ez csak egy illúzió - a hírességek pedig ismertek, mindenképpen rendelkeznek az emberek irányukban valamilyen érzelmi viszonnyal.

A központ ugyanakkor hangsúlyozni kívánja, hogy nem kívánják azt állítani, hogy a gyermek úgy is fog kinézni, mint valamelyik sztár külső jegyeit magán viselő donor-szülő, hiszen a genetika annál jóval bonyolultabb, semhogy ilyesmit ígérni lehetne