Fogyókúra csokival

Vágólapra másolva!
Jó hír a csokifüggőknek, akik fogukat összeszorítva igyekeznek ellenállni az édes csábításnak: feltalálták a csokit, amelytől vékony maradhatnak.
Vágólapra másolva!

A "fogyicsoki" olyan vegyületeket tartalmaz, melyek elnyomják az éhségérzetet, íze mégis gazdag és finom, mint a hagyományos csokoládéé. Egyetlen szépséghibája a zöldes árnyalata, amelynek oka a fogyást elősegítő szokatlan összetevő.

A csokit a spanyol Cocoa Bio gyár készíti. A gyárban Spirulinát tesznek bele, egy mikroszkopikus méretű algát. A bizarr színű adalék tele van A és B12 vitaminnal, amelyek fontos szerepet játszanak a fogyás folyamatában. A receptben szerepel a fenilalanin is, ez egy olyan hormon termelését serkenti, mely elnyomja az éhségérzetet. A gyártó azt állítja, hogy az alga által termelt speciális aminosav elhiteti a fogyasztóval, hogy nem éhes, így nem fog annyit enni.

A Cocoa BIO szóvivője elmondta, hogy a csoki nem tartalmaz koleszterint, továbbá segíti az emésztést a bélflóra helyreállításának támogatásával. A csoki kizárólag természetes alapanyagokból készül, Peruból és Santa Domingoból származó biokakaó felhasználásával.

Étkezés előtt egy órával kell megenni belőle 1-2 darabot, és ez a mennyiség már kellő teltségérzést biztosít - ígérik a csokoládé készítői.

Csokicsoda park Pekingben a LifeMagazin műsorán!