Vágd zsebre az életet!

Vágólapra másolva!
Csatornánk weboldalát mobilon is kényelmesen elérheted. Csak írd az oldalunk címét a böngésződbe, vagy küldd a LIFE szót a 06-30-3030-323-as számra. A kapott linket ne felejtsd el elmenteni a könyvjelzőid közé!
Vágólapra másolva!

A Life Network praktikus és szórakoztató alkalmazásokkal könnyíti meg életed. Érdemes rendszeresen ide látogatnod, mert alkalmazásaink tárháza folyamatosan bővülni fog.

Leendő mamáknak a következőt ajánljuk:

Még nem sikerült kiválasztani a születendő gyermek nevét? Csak egy SMS-t kell küldeni a 06-30-3030-323-ra, és máris letöltheted a Babanév keresőnket.

Lány név esetén a LANY szót, fiú név esetén pedig a FIU szót kell elküldened a fenti számra!

Ha szeretnél egészségesebben étkezni:

Pirulák helyett természetes táplálkozással szeretnéd szervezeted vitaminháztartását megoldani? Akkor jó hasznát veheted VITAMIN ZSEBLEXIKON-unknak.

Küldd a VITAMIN szót a 06-30-3030-323-ra!

Ha értelmezni szeretnéd a leleted:

Orvosnál jártál, de nem beszélsz orvosul? LABORLELET KISOKOS-unk segít megérteni, mit is ír a hogyishívják? Nem kell mást tenned, mint elküldeni egy SMS-t a 06-303030-323-ra, az SMS-ben csak annyit írj: LABOR

Az alkalmazásokról további információkat találsz ezen az oldalon:

http://mkod.hu/link/origo_java_life_landing/

Az SMS nem emeltdíjas és mindhárom szolgáltató hálózatából elérhető. Az oldalt akkor tudod böngészni, ha aktív WAP vagy mobilinternet előfizetésed van.

Ügyfélszolgálati számunk: 06-1-265-7751

Ha e-mail-t szeretnél küldeni: [email protected]