Útlevélgondok plasztikai műtét után

Vágólapra másolva!
Komoly fejtörést okozott egy csoport kínai nő a határőrségnek, a Dél-Koreából hazatérő asszonyok ugyanis plasztikai műtéteken estek át az országban, ezért a határőrök nem tudták őket azonosítani az útlevél fénykép alapján.
Vágólapra másolva!

A 23, 36 és 54 éves nők nagyobb szemekkel, fitosabb orral és vékonyabb állal tértek vissza az országba dél-koreai kiruccanásuk után. "Miután a határőrök levetették velük a napszemüveget és a kalapot, teljesen máshogy néztek ki, mint a fényképeken, ezért az azonosítás sokkal tovább tartott, mint normális esetben" - nyilatkozta Chen Tao, a Shanghai Hongqiao Repülőtér tisztje."Az azonosítás után megkértük őket, azonnal újítsák meg az útlevelüket, a plasztikai műtétek után ugyanis nehezen ismerhetőek fel a képek alapján" - nyilatkozta Mr. Tao.

Az egyre növekvő jólét miatt Kínában mind többen végeztetnek kozmetikai műtéteket, valamint kisebb szépészeti beavatkozásokat, így aztán a határőrségnek nem árt felkészülni arra, hogy a fitos orrok és a ránctalan arcok száma ugrásszerűen meg fog emelkedni. A kínai asszonyok pedig elkezdhetnek reménykedni, hogy miután bejutottak az országukba a családjuk és fel fogja őket ismerni, és a kapun is átjutnak.