Alsónadrág balkezeseknek

Vágólapra másolva!
Egy brit bolt balkezes férfiak számára készült alsónadrágokat dobott a piacra nemrég. A gyártók elmondása szerint a ruhadarab időt és energiát spórolhat meg a balkezes férfiaknak a nyilvános illemhelyeken.
Vágólapra másolva!

A Hom által gyártott alsónadrágon egy vízszintes nyílás található, amin keresztül a balkezes férfiak könnyebben elérhetik legnemesebb szervüket. "Az eddigi jobboldali függőleges nyílással készült nadrágok csak a jobbkezesek igényeit szolgálták ki, ez most örökre megváltozik" - nyilatkozta Rob Faucherand, a Debenhams bolt munkatársa.

A brit férfiak közel 10 százaléka balkezes, az 1935 óta gyártott Y-elejű alsók azonban piacra kerülésük óta csak jobboldali nyílással készülnek. "Korábban a balkezes férfiaknak egész tornászmutatványokat kellett bemutatniuk ezekkel az alsónadrágokkal, ha el akarták érni magukat. Így csak egy mozdulat és máris kézben tarthatják amit kézben kell tartaniuk" - nyilatkozta Faucherand. Ezek után már csak néhány lépés választja el fehérnemű gyárakat attól, hogy kifejlesszenek egy speciális melltartót, balkezes nők számára.