Sütő Enikő: "Párkapcsolat függő vagyok"

Vágólapra másolva!
Sütő Enikő korábban beszélt már arról a Life Magazinnak, hogy hogyan sikerült túltennie magát azon, hogy nem válhatott anyává. A március 6-ai vasárnapi különkiadásban ő és Csides Kata szexuálpszichológus beszélnek a műsorvezetőkkel a nőiségről, a szingliségről és a párkapcsolatokról.
Vágólapra másolva!

A vasárnapi adásban többek között szó lesz arról, hogy mindenki borzasztóan szenved a magánytól. Azok is, akik párkapcsolatban vannak - ők társas magányban élnek - és persze azok is, akik szinglik. Csides Kata szerint a mai fiataloknak semmi esélyük arra, hogy igazán mély, érzelmeken alapuló kapcsolatot építsenek ki, mert manapság minden fel van pörögve, egyszerűen nincs idő és hely a mélyebb megismeréshez és a mélyebb érzelmekhez.

Sütő Enikőről kiderül, hogy bár ő nem magányos típus, de ennek nagy ára van: sokszor talán már nem egészséges mértékű kompromisszumokat kell hoznia azért, hogy ne maradjon egyedül. Az egyikori modellről megtudjuk azt is, hogy hogyan hívnák a gyermekét, ha lenne, és hogy próbált már örökbe fogadni egy kisbabát.

De szó lesz még arról, hogy mi teszi a nőt nővé, lehet-e egy nő igazán nő férfi vagy gyermek nélkül, hogy mitől lesz önbizalma valakinek, és hogy mire jó az internetes társkeresés. Tarts velünk, és nézd vasárnap 18.00 órakor a LifeNetwork műsorán!


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!