Szexakadémia: Mi a különbség a franciázás és a francia csók között? Videó!

Vágólapra másolva!
Csókolózni mindannyian tudunk, pedig nem tanítják az iskolában... Ez idáig! Most ugyanis kinyitotta kapuit a Szexakadémia, hogy tökéletesítsd a szextudásod, a francia csóktól egészen a franciázásig. Te tudod például, hogy mitől igazán jó egy nyelves csók?
Vágólapra másolva!

Mitől francia a francia csók?

A francia csók - nem keverendő össze a franciázással - a nyelves csókot jelenti, amit bizony ügyetlenül is lehet csinálni. Kevesen szeretik például, ha a másik túlságosan összenyálazza, szinte belefetyeli párja arcát, vagy ami ennél is rosszabb, a gégéjéig dugja le a nyelvét. Bár igazán attól olyan izgalmas, hogy ki kell tapasztalnod, hogyan a legizgatóbb mindkettőtöknek, azért vannak apró trükkök és technikák, amiket érdemes követni.

Endorfint szabadít fel

A csók hatására a nyálmirigyek működésével endorfintermelés (boldogsághormon) indul be, mely átjárja az egész testet, a vérkeringést. Így egy-egy szenvedélyes csókcsata során egymás szervezetébe juttatjuk ezeket az anyagokat, ami szerelem mámoros érzetét biztosítja. Már csak ezért is fontos, hogy minden nap megismételjük, ráadásul a csók közelebb hozza egymáshoz a párokat.

Tudod mi a különbség a "cumizás" és az orális szex között? Szerinted mi az, ami a legjobban lelohasztja a vágyat? Tudod, mitől jó a francia csók? A szexakadémia tanárnője elárulja!

SZEXAKADÉMIA A LIFENETWORK MŰSORÁN!


A szexakadémia mai részében megtanítunk franciázni, úgyhogy ha jó tanítvány akarsz lenni, ne késd le a kurzust 22 órakor! De ha más szex trükköket is szeretnél elsajátítani, akkor minden hétköznapnap nézd a LifeNetwork műsorát ebben a bűvös időpontban!



Ezeket is a LifeNetwork csatornán láthatod:

Elátkozott vérvonal - Így élnek az igazi farkasemberek!
Tourette-szindróma, avagy a káromkodás rabságában
Elveszett generáció - Mi történik a 80-as években született fiatalokkal?