Nézd hétvégén is a LifeNetwork műsorát!

Vágólapra másolva!
A LifeNetwork hétvégén is csak rólad szól. Például arról, hogy sebészként hatalmas felelősség nyomja az ember vállát, ugyanis emberek élete múlhat egy elvétett mozdulaton. Vagy arról, hogy ételeink tele vannak mű alapanyaggal: ízfokozóval, tartósítóval, és színezékkel, amelyek egészségünkre nagyon rossz hatással vannak. Sok meglepetés, fájdalom, izgalom és különleges élettörténetek egy sorozatban - minden hétvégén a LifeNetowork műsorán!
Vágólapra másolva!

Kés felett

Január 15-16. 6:00 és 6:30-kor
Január 22-23. 6:00 és 6:30-kor (ismétlés 14:00 és 14:30-kor)
Január 29-30. 6:00 és 6:30-kor (ismétlés 13:30 és 14:00-kor)

Sebészként hatalmas felelősség nyomja az ember vállát. Emberek élete múlhat egy elvétett mozdulaton, egy apró figyelmetlenségen. Ez a sorozat ennek a szakmának a csúcsát mutatja be! Egy jól sikerült szívműtét, egy szervátültetés, vagy egy újszülött megmentése a haláltól mind olyan dolgok, amik miatt tisztelnünk kell ezeket a modernkori csodatevőket.

Műkaják

Január 23. 19:00-kor

Azt mindannyian tudjuk, hogy az emberi faj amióta létezik, mindenevő. Legyen az hús, hal, gyümölcs, vagy zöldség. A probléma csak az, hogy a modern civilizációnkban egyre inkább olyan dolgokat eszünk, amik ízükben, és megjelenésükben hasonlítanak az eredeti táplálékra, de nem azok. Csupa mű alapanyag, ízfokozó, tartósító, és színezék. Nem csoda tehát, hogy még soha nem voltak ennyire elterjedtek az olyan betegségek, mint a rák, a fekély, és a depresszió. De hogyan tudnánk megoldani a normális táplálkozást? Válaszok ebben a sorozatban!