Nem kellett sokat szenvedniük a West Balkánban meghalt lányoknak

Vágólapra másolva!
A vékony, törékeny lányok, ahogy a korláthoz szorították őket, a hasi aortánál ért nyomás következtében egyből meghaltak - mondta el a Life Magazin riporterének dr. Tihanyi Katalin, a budai Móricz Zsigmond gimnázium igazgatója. 
Vágólapra másolva!

Három lány vesztette életét szombat éjjel a West Balkán nevű szórakozóhelyen, közülük kettő a budai Móricz Zsigmond gimnáziumba járt. "Alacsony, vékony, törékeny, fizikailag gyenge kislányok voltak, de mindig mosolyogtak, vidámak voltak, közvetlenek, jó tanulók. De hát fiatalok. 17 évesek. Elmentek szórakozni..." A gimnázium igazgatónője elmondta, hogyan ismerte a két fiatal diáklányt.


L!FE Magazin minden nap 18.00 órakor a LifeNetwork csatornán!


Barátkozz a LifeNetworkkel az iWiWen és a Facebookon is!


Nem pánik, hanem tömegpszichózis okozta a tragédiát - Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110117-nem-panik-hanem-tomegpszichogzis-okozta-a-szombat-ejjel-tortent-tragediat.htmlTrendi zene olcsón - A diszkótragédia igazi oka?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110118-diszkotragedia-a-west-balkanban-a-noise-night-life-titka.htmlA tragédia után - megrázó képsorok a Nyugati téri megemlékezésrőlhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110117-csendes-megemlekezes-a-nyugati-teren-video.htmlPánik okozhatta a 3 fiatal tragédiáját!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110116-panik-okozhatta-a-3-fiatal-tragediajat.html