Komár Laci legyőzte a rákot

Vágólapra másolva!
Komár Laci és Rod Stewart életében rengeteg a kapcsolat, mindketten idős korban vállaltak újfent apa szerepet, szép számmal fogyasztottak feleségeket, és mindkét fenegyerek sikeres harcot vívott a rákkal.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hZJjfBnW5lK5G0Hb
Vágólapra másolva!

"Éreztem, hogy a pici lányommal nekem még dolgom van." Ezek voltak Komár Laci gondolatai, mikor kiderült, hogy rosszindulatú daganat van a testében. A magyar Elvis ma hatvanötödik életévét tapossa, negyedik feleségét fogyasztja és öt és fél éves kislányát neveli, aki valószínűleg "megmentette" a daganatos betegségtől.

A rosszindulatú daganatot úgy vette észre, hogy épp a Balatonról hazajövet 2006 nyarán véletlenül hozzáért a bicepszéhez és szúrásos fájdalmat érzett. Először jóindulatúnak diagnosztizálták a rákot, de a fizikoterápia alatt nem javult, ezért mintát vettek és kiderült hogy baj van. Nyirokcsomó daganatot távolítottak el a térdéből és hat kemoterápiás kezelést javasoltak.

A második kezelés után feladta, nem bírta a következményeket, a hányást, hogy csomókban hullt a haja, tönkrement a mája. Az alternatív gyógymódok felé fordult, és a töménytelen mennyiségű C-vitamin és gyógytea hatására meggyógyult.

Túl az életveszélyen Komár Laciban még jobban dúl az életélvezet szelleme: "Jól eső érzés, mikor a szellő megfújdogálja az ember kezén a szőrt, érzed a szellőt a hajadon. A fizikai élvezetek is jók tudnak lenni, nem beszélve a testiségről. Meg hát, ott van az a hülye szerelem is."

Nézd meg a riportot Komár Lacival a LIFE Magazinban!