A gyengébb nem erősebb!

Vágólapra másolva!
Legalábbis ha fájdalomtűrésről van szó. Bár sokkal többször csordul ki a könnyük,  mint a férfiaknak, Rába Timi szerint nem véletlen, hogy a nők szülnek, mert az ilyen mértékű fájdalomba a férfiak belehalnának.
Vágólapra másolva!

A volt modell három gyermek édesanyja, első gyermekét két nap vajúdás után természetes módon hozta világra, úgyhogy van tapasztalata a témában. Kameránknak azt vallotta, sokkal erősebbnek érzi magát a férfiaknál: "A férfiak akár két-három napra is képesek ágynak dőlni, ha fáj a hasuk. Én a három gyerekkel ezt nem tehetem meg."

Miló Viki kung-fu és ökölvívó világbajnokot is faggattuk a fájdalomról. A profi sportoló szép számmal kapott pofonokat huszonhárom évig tartó profi karrierje során, mégis inkább a pszichés fájdalommal nem tud kibékülni. Például az ütésekhez könnyedén hozzászokott, de ha nem nyert meg egy mérkőzést, napokig képes volt rágódni rajta, mit ronthatott el.

És vajon mi volt a bokszcsillag élete eddigi legfájdalmasabb élménye? Túl logikus lenne ha a ringben élte volna át. "A mellműtétemig azt hittem, hogy már mindenféle fájdalmat megtapasztaltam és nem érhet meglepetés, tévedtem" - nyilatkozta kameránknak.

A fájdalommal még a legszebb modellnek és a világelső boxolónak is szembesülnie kell, de túlélték. Talán a nők tényleg előnyben vannak?

Nézze meg riportunkat a témában a Lifenetwork műsorán!