50 felett lett kispapa Növényi Norbert is

Vágólapra másolva!
Mel Gibson, Komár László, Mick Jagger, Növényi Norbert, Rod Stewart. És hogy mi a közös bennünk? Mindannyian ötven feletti kisgyerekes apukák, ami valljuk be, megfiatalítja őket. Vagyis az ötödik ikszen túl már nem csak az őszülő halánték, de egy kisgyerek is a férfias sárm része lenne?http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eeecEVGkl8MdV0vj
Vágólapra másolva!

A külföldi sztárok körében sem ritka a kései gyerekvállalás. A 65 éves Rod Stewart-nak öt anyától van hét gyereke. A rocksztár hatvanegy évesen lett ismét apuka, amikor ötödik feleségétől, a nála huszonhat évvel fiatalabb Penny Lancestertől megszületett kisfia. Számára az örök fiatalság receptje a rock and roll mellett a fiatal nő. "A múlt éjjel is egy nyolcadik gyereket próbáltunk összehozni. Még egy gyerek és bezárhatjuk a boltot" - nyilatkozta.

Növényi Norbert is ötven felett büszkélkedhet új jövevénnyel. "Nándor Noel most fél éves, és tényleg fiatalít a vitalitása, hogy utána kell menni és mindig képben kell lenni." De vannak árnyoldalai is a késői apaságnak. "Az tényleg nehéz számomra, ha elképzelem, hogy majd az "apu" szóra egy hetven éves ember jön elő, akire inkább a nagyapu vagy dédapu illene."

Bár nem kezdő apuka, de elmondása szerint is egészen más huszonévesen és ötven felett apává válni. Első lánya születésekor még huszonéves volt és lazábban vette az életet, most azonban már tevékenyen részt vállal a fia körüli teendőkben, még a pelenkázástól sem riad vissza.

Persze tudja, hogy az idő ellene dolgozik, de azt mondja, egészséges életmóddal és megfelelő odafigyeléssel szép és hosszú életet élhetünk.

Nézd meg az ötven feletti apákról a LIFE Magazin riportját!