Tűszúrással a csábosabb vonalakért

Vágólapra másolva!
A Life Magazin öt hölgyet választott ki, akiket alternatív módszerekkel hozunk csúcsformába a bikini szezonra. Első szereplőnk, Réka vállalja, hogy összeszurkálják a testét, csak azért, hogy a nyár végére csúcsformában legyen. http://videa.hu/flvplayer.swf?v=kznvIKEWN9rvLUAK
Vágólapra másolva!

"Körülbelül 15-18 kilót szeretnék leadni, de hát azzal tisztában vagyok, hogy ez a 6 hét erre nem elegendő, de egy jó kezdésnek mindenféleképpen hasznos lehet" - nyilatkozta a fogyókúrája elején tartó 43 éves családanya.

Miért pont akupunktúra?

Az ősi kínai gyógymód azért ideális választás, mert ellensúlyozza a diétázás során keletkező rossz közérzetet. Az akupunktúrával csökkenthető a feszültség, a fejfájás, a gyengeség, valamint azok a pszichoszomatikus tünetek, amelyeket a diéta okoz. Segíti az anyagcserét, ezáltal elkerülhető lesz a székrekedés, felfúvódás, emésztési panasz.

A következő szabályokat mindig érdemes betartani, a megfelelő eredmény érdekében: naponta minimum 2-3 liter folyadékot kell fogyasztani, nem ajánlott a megerőltető sport. A táplálkozás tekintetében pedig kerülni kell a zsíros ételek és a tésztafélék fogyasztását, a főszabály, hogy este hat után nem ehet semmit. Ezerszer hallott szabályok, de hat hét múlva kiderül, működnek-e valójában?

A szakértők szerint a lényeg a táplálkozáson és az életmódváltáson van, nem kizárólag az akupunktúrán. Viszont ennek segítségével a fogyókúrát könnyebb végigcsinálni, és nagyobb sikerélménnyel kecsegtet. Sok sikert kívánunk az új életedhez Réka!

Nézd meg a teljes riportot a LIFE Magazinban!