Az életünk részéve vált a webes szex

Vágólapra másolva!
Van, akinek csak hobbi, valaki pedig ebből él. A világ számos pontján egy időben több ezer ember vetkőzik le és mutogatja magát webkamerán keresztül. Ezzel elégítik ki saját és mások virtuális szexéhségét.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vbb2APO3DFkeVpcr  
Vágólapra másolva!

Az internetes szexualitás a világhálóval egyidős jelenség. Aggodalomra csupán az adhat okot, hogy a mai kor fiatal felhasználói az első szexuális ismereteiket szinte teljes mértékben a felnőtt tartalmú weboldalakról szerezték, ezért számukra teljesen természetes a webes erotika.


Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus szerint az erotikus videócsetelés, mint munka, már nem számít megbotránkoztató foglalkozásnak, hiszen testi kontaktus nem jön létre a partnerek között. Ennek ellenére a szexcsetelés kulisszatitkait nehéz megismerni, mert kevés szereplő vállalja a nyilvánosságot. Annyit lehet tudni a lányokról, hogy akár havi több százezer forintot is megkereshetnek.


A játék lényege, hogy a kuncsaft, aki bankkártyájával kifizeti az előre megbeszélt összeget, saját ízlése szerint irányíthatja az eseményeket, megmondhatja a nőnek, hogy mi történjen a kamera túloldalán.


A szexuálpszichológus szerint a webes örömszerzés azért olyan népszerű, mert leegyszerűsödik minden olyan szituáció, amely egyébként szorosan köthető a szexuális érintkezéshez. Érthető, hogy sok ember, aki feszélyezve érzi magát a vágyai miatt, az interneten könnyebben kielégülésre talál.


A virtuális kielégülésnek azonban komoly veszélyei vannak. A netes szexoldalak nézegetése ma már rengeteg embernél okoz függőséget, sokan csak kíváncsiságból kezdenek bele, aztán észre sem veszik, hogy napi több órát töltenek el webes partnerükkel.


A netes pornó azonban nem csak a vágyakozó felhasználóknak hozza meg az örömöt, hanem a szexiparban dolgozó hölgyek is jobban örülnek, hogy egy steril szobában, webkamera előtt kell produkálniuk magukat. Nincs inzultus, könnyebb az elszámolás, és a nemi betegségektől sem kell tartaniuk.


Ha többet szeretnél megtudni a témáról, nézd a LIFE Magazint!