A gyermek a legjobb gyógyszer a ráncok ellen

Vágólapra másolva!
Xantus Barbara azok közé tartozik, akik nem tekintik ellenségüknek az időt. A 43 éves színésznő szerint harminc felett a gyermekvállalás lehet a fiatalság elixírje.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=7dT31tQvFbFIQMvp
Vágólapra másolva!

Barbara büszke a korára, és nem érdekli, mások mit gondolnak róla. Úgy tartja, ha egy nő boldogan élvezi az életet, akkor a pozitív szemlélet a többiekre is átragad.


"Ha az életkoromat firtatják, nem esik nehezemre megmondani, mennyi idős vagyok. Szerintem minden életszakaszban nők lehetünk, de néha szükségünk van megerősítésre. Nekem például nagyon jól esett, amikor egyik reggel megjegyezte a férjem, hogy úgy nézek ki, mint egy fáradt manöken, aki egész éjszaka divatbemutatón volt." - meséli Barbara.


A színésznő úgy gondolja, két gyermekének köszönheti, hogy ilyen jól tartja magát. Dr. Belső Nóra pszichiáter szerint a lelkileg egészséges ember nem törődik azzal, hogy valójában mennyi idős. Az a normális, ha minden korban megéljük az élet szépségét, és nem azon gondolkodunk, hogy megint egy gyertyával több van a születésnapi tortánkon.


Nézd meg a teljes riportot Barbarával a LIFE Magazinban!