Vivicitá élménybeszámoló - mi nem csak beszélünk róla!

Vágólapra másolva!
12 400-an izzadtunk együtt a vasárnap 25. alkalommal megrendezett Viviccita városvédő futáson, ezzel megdőlt a rendezvény előző évben felállított részvételi rekordja.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=RoY2Y3T9ecdq9OKs 
Vágólapra másolva!

Miután hét közben napokig zuhogott az eső, a rendezők és a résztvevők legnagyobb örömére hétvégén hét ágra sütött a nap a Vivicitán. Körbenézve az indulók forgatagán, izgalmas volt látni, milyen sokféle ember jött el versenyezni. Nagycsaládosok, profi sportolók, kerekesszékesek, még egy céges csapattal is találkoztunk, akik nagyon helyesen csapatépítésre használták a versenyt. Egyetlen dolog volt közös a tömegben, mindenki futni akart, és elég jó kondival és lelkesedéssel rendelkezett, hogy túlélje a kitűzött távot. Természetesen a LifeNetwork stábjának tagjai nem csak passzív megfigyelőként, de aktív részvevőként is helytálltak.

Csák Tomi, a LifeMagazin műsorvezetője száguldó futó-riporterként teljesítette hősiesen a 12 kilométeres távot. Közben megejtett egy-két interjút Kovács Kati kétszeres olimpiai bajnokkal, Sőreghy Zita LifeMagazin műsorvezetővel, valamint Tóth Krisztinával, aki kerekesszékkel teljesítette a távot. "Maga a verseny nem az első és nem is az utolsó." 10 évvel ezelőtt apukája meglepetésből nevezte be egy futóversenyre. "Akkor el sem tudtam képzelni, hogy végig tudom csinálni, de azóta minden versenyen itt vagyok." - vallotta be Krisztina az interjú során.

A futók körében világszerte ismert és elismert versenyén, a gyakorlott futók mellett minden mozogni vágyó megtalálta a számára ideális távot, és több ezer társával együtt ünnepelhette a tavaszt, a mozgást és a várost. Jövő tavasszal újra lesz Vivicittá Budapesten, de aki addig nem bír várni, az ősszel, Kaposváron ismét ezrekkel együtt bizonyíthatja be, hogy mennyire fontos a mozgás!


Ha szeretnél többet megtudni a tévés csapatról és a futóversenyről nézd meg a LIFE magazin adását a LifeNetwork csatornán!