Ital nélkül fogyott Komár László - videó

Vágólapra másolva!
Egy nagy tál pacal, egy korsó sörrel kísérve. Amitől Schobert Norbi valószínűleg szívrohamot kapna, az Komár Lászlónak a mindennapi betevő falat. Volt legalábbis, ugyanis a magyar Elvis eldöntötte: felhagy káros szenvedélyével.
Vágólapra másolva!

Komár László két hónapja új életet kezdett. Felhagyott az éjszakázással s annak elengedhetetlen kellékével, az itallal is. Hogy erre mi vitte rá? Válással végződött negyedik házassága és korábbi betegsége is hozzájárult, hogy úgy döntsön ideje visszanyernie egykori súlyát. Végül, két és fél hónap kemény munka árán 15 kilótól szabadult meg.


Laci életét végigkísérte a fogyókúra, számos módszert kipróbált már. De ahogy legtöbbünk, ő sem járt mindig sikerrel. Végül úgy döntött, maga határozza meg étrendjét. Reggelire salátát eszik, néha egy kis felvágottal, ebédre pedig általában natúr húst rizzsel.



A fogyáshoz persze elengedhetetlen volt, hogy Laci felhagyjon estjeinek állandó partnerével: a pohárral. Az énekesi életmódhoz szorosan hozzátartozó mulatozás és iszogatás mellett Laci esténként otthonában sem vetett meg egy kis itókát. Életét persze nem ez határozta meg, hiszen az alkohol bűvöletében soha nem jutott volna olyan magasságokba, mint ahogy az történt. Végül azonban azt mondta magának: "Ha nem, akkor nem", s félretette a poharat.


Komár Laci szerint a legfontosabb mégis az elhatározás és a kitartás. "Minden kúrának vége van egyszer... megszokja a szervezet, ami van."


Így hát kedves fogyni vágyók, félre a pohárral, elő a salátával, s két hónap múlva tessék a mérlegre állni. Ha pedig nem értük még el a kívánt célt, ne egy pohár sör mellett vigasztalódjunk, hiszen Lacinak is csak 65 éves korára sikerült.