Hogyan lesz bombanő egy 14 éves emós tiniből?

Vágólapra másolva!
Hogyan legyünk jó nők? Ezt a kérdést minden bizonnyal már minden nő feltette magának. A válasz pedig legtöbbször az, hogy úgyse menne.
Vágólapra másolva!

Pedig a szépség bennünk van, csak észre kell vennünk, ki kell hoznunk magunkból. Néha elég egy kis odafigyelés, vagy néhány jó tanács és rögtön magunkra sem ismerünk. Egy olyan személyre talán jobban hallgatunk, aki nem áll hozzánk túl közel.



Milana 14 éves tinilány, aki éppen emós korszakát éli. Édesanyja, Deby semmit sem szeretne jobban, minthogy lánya ismét önmaga legyen, szeretné újra meglátni a vastag festékréteg mögött kislányát. Milana mindig is szeretett máshogy kinézni, mint a többiek, szerinte unalmas úgy öltözködni, mint a nagy átlag. Ezért nagyon erős sminket hord, és színes, rikító ruhákat. Édesanyja éppen ellenkezője ennek, Milana szerint édesanyja egyenesen ultrakonzervatív: úgy öltözködik mint egy anyuka, ahogy ezt elvárják tőle, bő ingek és színtelen ruhadarabok, ennyiből áll Deby ruhatára.


Anya és lánya kapcsolata nagyon jó, mindent megosztanak egymással, de egymás kinézetével nem tudnak megbarátkozni. Jól ismerik egymás apró rezdüléseit, ám megvan a véleményük a másik öltözködéséről. Egyetlen dologban értenek csak egyet: mindkettejük szerint változnia kell a másiknak. Hát változzanak együtt!