Diétán a sztárpár Balássy Betti és Varga Feri

Vágólapra másolva!
Balássy Betti és Varga Feri lakatot tett a hűtőre és szerelmük záloga most, a mérleg. A közismert szerelemes pár eldöntötte, hogy kemény fogyókúrába kezdenek. Betty ugyanis elhatározta, hogy pár kilótól megszabadul. Azonban a komoly elhatározás után jön csak az igazi kihívás, a terv végrehajtása, és valljuk be, senkinek nem könnyű lemondani a finom falatokról. Betty azonban nem maradt segítőtárs nélkül, mint mindenben, Feri ebben is támasza.
Vágólapra másolva!

Betty elhatározta, hogy 8 kilótól megszabadul, ezért kemény diétába kezdett. Feri azonban túlságosan szereti a hasát, és ez nagyon megnehezíti kedvese dolgát. Feri ugyanis minden este nassol, nem bír üres hassal lefeküdni, ilyenkor pedig Betty is gyakran elcsábul. Az esti nasinak azonban vége, mostantól mindenki üres gyomorral alszik, Feri ugyanis teljes mellszélességben támogatja kedvesét. Főzőtudományát is beveti a siker érdekében: diétás ételekkel segít kedvesének. Feri ugyanis eredetileg szakács, így nem jelent neki problémát ízletes kalóriaszegény ételek elkészítése. Így a boldog pár most kéz a kézben vég neki a fogyókúrának.


Pedig Ferin most nincs fölös kiló, sokat fogyott az utóbbi időben. A pár épp legújabb lemeze felvételén dolgozik, ami rengeteg stresszel jár. Ezt pedig mind a ketten másképp élik meg. Feri az izgalom miatt szinte egy falatot sem bír enni, míg Bettynél az izgalom csak fokozza az éhséget. Így az elmúlt hetekben, míg Feri fogyott, kedvese ismét felszedett néhány kilót. A pár nagyon sokat utazik vidékre. A híres magyar vendégszeretet jegyében pedig mindenhol bőségesen megvendégelik őket, természetesen nem diétás falatokkal. Ezek együtt vezetettek tehát a nagy elhatározásra.


Amikor Betty diétázik, megváltozik a hangulata. Sokkal érzékenyebb lesz, mindenen megsértődik. Ez sem könnyíti meg tehát ezeket az amúgy is nehéz napokat a pár számára. A mindig vidám szerelmes pár minden bizonnyal ezen az időszakon is könnyedén felülkerekedik majd és reméljük, hogy nemsokára egy elégedettebb Bettyvel találkozhatunk.