Varga Feri is kiakasztja néha kedvesét

Vágólapra másolva!
Szép dolog a szerelem! Egy idő után azonban elillan a rózsaszín köd, és a helyén ott maradnak azok az idegesítő szokások, amiket addig észre sem vettünk. Nem hiába szól a mondás, lakva ismerszik meg csak igazán a másik. Varga Feri és Balássy Betti sem kivételek e szabály alól. A sikeres házaspár közös életében is akadnak olyan dolgok, amiket nehezen viselnek el a másikban.
Vágólapra másolva!

Feri szerint például Betti bármikor képes telefonálni. Lehetetlen helyzetekben is, folyamatosan sms-eket ír és e-mailezik. Lehet, hogy Ferinek nem kellett volna kedvese születésnapjára egy ellenállhatatlan készüléket venni, amin mindig van mit nyomogatni? Mint minden nő, Betti is nagyon szeret öltözködni, kedvenc ruhadarabjai a cipők, melyeket szorgosan gyűjtöget kedvese bosszúságára. Feri szerint Betti minden cipőt megvesz. De azért Feri is belátja, hogy ez közös vonás minden nőben, és azért, valljuk be, a férfiak szeretik, ha kedvesük után megfordulnak az utcán.



Ha vitára kerül a sor, akkor az a munka miatt van. Betti ugyanis maximalista, és ha valami nem úgy sikerül lemezfelvétel közben, ahogy ő azt elképzeli, addig próbálnak, amíg olyan nem lesz, amilyennek hallani szeretné. Ilyenkor annyira belemerülnek a munkába, hogy gyakorlatilag órákig nem szólnak egymáshoz, ha viszont mégis, abból sokszor vita kerekedik - persze a harag soha nem tart sokáig.


Azonban Feri sem tökéletes, mindenét elhagyja a lakásban, rendmániás felesége bosszúságára. Ha a nők közös vonása a cipővásárlás, akkor a férfiaké minden bizonnyal a holmik szerteszét hagyása a lakásban. De hiába, az élet tele van kompromisszumokkal.


Betti és Feri nagyon ritkán veszekednek, és bár kezdetben nem jósoltok sok időt románcuknak, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, négy éve boldog házasok és most a családalapítást tervezik.