Szex: van, aki halkan, van aki hangosan szereti

Vágólapra másolva!
Nem vagyunk egyformák, ez az ágyban is igaz. Van, aki hangosan, és van, aki halkan szereti. A pornófilmekben mindig a nő az, aki hangjával is jelzi, hogy élvezi, a férfi legtöbbször "hallgat". A hétköznapokban is ez a tendencia érvényesül?
Vágólapra másolva!

Danny Blue szerint "inspiráló, ha valaki hangos az ágyban", mert ez jelzi, hogy a férfi jó nyomon jár, és a hangok izgatóak. "Nem feltétlenül a szemével lát az ember" - folytatja a mentalista gondolatolvasó.


Gimes Andrea szexológus hangsúlyozza, hogy a férfiaknak fontos a hangos megerősítés: ha nem érkezik visszajelzés, a férfi elbizonytalanodhat. A hangos szex a kontrollvesztés jele. A férfiak nem szeretik mutatni, hogy nem urai testüknek, így általában ők a csendesebbek szex közben.


Mivel szex közben nem a szemünk a fő érzékszervünk, így sokszor a fantázia lesz az úr. Maszturbáció közben a férfiak gyakran gondolnak más nőkre, nem kedvesükre, míg a nők nem szeretnek fantáziálni önkielégítés alatt. Más a helyzet az együttlétek alkalmával, itt a nő az, aki sokszor más férfira gondol kedvese karjaiban. Talán ezért hunyják be a nők szemüket szex közben? Szexológusunk szerint ennek oka más. A nőket tanították egyfajta szeméremre, így becsukott szemmel úgy érezhetik, kevesebbet árulnak el magukról. A nőknél nagyobb szerepet játszik szex közben a tapintás, mint a látás, így jobban tudja élvezni a nő az együttlétet. Van tehát, akinek a látvány a fontos, van aki pedig úgy tudja intenzíven átélni az örömöket, ha más érzékszerveit engedi szabadjára.