Hátsó bejárat a szexben

Vágólapra másolva!
A legnagyobb elutasítás és a legizgatóbb kíváncsiság tárgya a szexuális együttlétek alkalmával egy és ugyanaz: amikor a partner úgyszólván nem a megszokott irányból közelít. A férfiak fantáziáját szinte egytől egyik izgatja a téma, a nők pedig számtalan ellenérzéssel együtt tudnak csak beszélni a szeretkezés e formájáról.
Vágólapra másolva!

Felmérések szerint a párok legnagyobb része bevonja szexuális életébe ezt a régen tabunak számító játékot, azonban a nőknek csak mintegy 5 százaléka élvezi igazán, ha ezt az erogén zónát izgatják. A nőkben rengeteg félelem él az extra behatolással kapcsolatban, így a férfiaknak különösen körültekintőnek kell lenniük, ha a hátsó örömöknek szeretnének hódolni kedvesükkel.



A szakemberek szerint elengedhetetlen a síkosító használata. Fontos, hogy a nő is érezze, szerepe van a játékban és nem csak eszköze a szexnek, így bármikor megszakíthatja az aktust, ha az kellemetlenné válik számára. Mint minden kapcsolatnak, ennek is alapja a bizalom, talán még hangsúlyosabban, mint egy normál együttlét során. A szex ezen formájánál nem is a fájdalom, hanem a szorongás legyőzése a legnehezebb. Nagyon fontos a higiénia, mert olyan területekre érkezünk, ahonnan nem szívesen vinnénk magunkkal potyautast.


Az anális szex a legendás Sade Markihoz köthető orgiák idején élte virágkorát. A fogamzásgátlók időszaka előtt egyfajta fogamzásgátlási módszerként tekintettek rá, a nem kívánt terhesség elkerülése és a szüzesség megőrzése érdekében. Aztán eljött az időszak, amikor tabuvá vált, mivel azt gondoltuk, hogy ilyen csak a homoszexuális férfiaknál fordulhat elő.


A '90-es évektől azonban ismét reneszánszát kezdi élni a popsiszex, hiszen a megkérdezettek egyötöde állítja, hogy rendszeresen műveli ezt. Nekem már csak egy kérdésem maradt: ha a nők döntő többsége nem élvezi ezt a fajta szexuális együttlétet, akkor miért vetődhet fel, hogy a fenék lenne a 21. század vaginája?