Gáspár Lacinál 18 kilót fogyott egy hónap alatt

Vágólapra másolva!
Szerelem, pizza, desszertek. A bűnösök, akik miatt Gáspár Laci ismét kemény fogyókúrára kényszerült. Laci már túl van néhány eredményes súlycsökkenésen, de a siker soha nem volt tartós, mindig hamar visszatértek a pluszok, legutóbb 25-30 kilót hízott vissza. Egy időben nagyon elkeseredett a sikertelenség miatt, bármilyen módszerrel is próbálkozott, nem vezetett eredményre. Újra és újra visszatértek azok a fránya kilók.
Vágólapra másolva!

Azonban az országos tehetségkutató nagy felfedezettje elhatározta, hogy nem adja fel, és formába hozza magát. Egy hónap alatt 18 kilót fogyott, éhezés nélkül. Laci nagyon figyelt arra, hogy mit eszik, hanyagolta a legveszélyesebb kalóriabombákat, mint a lisztet és a cukrot. Na és ne feledkezzünk meg hazánk nagy zsíreltüntető mesteréről, Schobert Norbiról sem. Az ő állhatatos segítsége nélkül Laci most nem készülhetne ilyen kirobbanó formában újabb fellépéseire.



Emellett voltak különleges kényszerítő tényezők is Laci hírtelen elhatározása mögött, nevezetesen, hogy épp a gyönyörű Debreceni Zitával készült klipforgatásra, és jól akart kinézni a barna bombázó mellett. Laci most már nagyjából elégedett magával, azt mondta már a strandra is kimerészkedne. Az új külsőben pedig egy magabiztosabb, egészségesebb férfi lakik. Úgy érzi ideje új életet kezdenie, és nem hagyja abba a küzdelmet a kilók ellen, meg sem áll, amíg el nem tűnik róla további 10-12 kiló. Sok sikert kívánunk hozzá!