Celeblányok dominaszerepben

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, hazánkban új stílus van kibontakozóban: beköltözött a divatba a dominakultusz. Rihanna, Lady Gaga és Christina Aguilera után Magyarország ismert szépségei is latexbe öltöztek. Szegecses nyaklánc, szoros lakkfűző, combig érő latexcsizma. Vajon ez az, ami a férfiak képzeletét beindítja?
Vágólapra másolva!

Hazánkban Tóth Gabi volt az, aki már egy tavalyi gálán fekete fűzőben, latex nadrágban és csizmában jelent meg, összhatásában leginkább a "domina" Pinkre hajazva. Hogy a szado-mazo külső nagy divat, mi sem bizonyítja jobban, hogy Katy Perry már szinte nem is hajlandó a latexen kívül másban megjelenni, mert ez az a viselet, ami a legelőnyösebb oldalát hangsúlyozza.



Ha jobban megnézzük Kustánci Lillát legújabb, a jövőben játszódó klipjében, inkább egy láncos rabszolganő jut eszünkbe, mint a jövő harcosa. Bódi Sylvi épp 2011-es naptáját készíti, melynek központi elemei a domina ruhák és kellékek. "Amikor az ember felvesz egy ruhát azzá válik, amit visel, mint egy színész az aktuális szerepében. Akkor lesz a kép jó, ha belerakod az energiáidat, legyél erős, ha domina akarsz lenni" - mondja Sylvi.


A Jóban rosszban sztárja, Szabó Zsófi is fekete testhez álló latex ruhában pózol klipjében, mert valami egyedit, figyelemfelkeltőt szeretett volna alkotni. Azt hiszem, ha a férfi rajongókról van szó, akkor jó úton indult el, mert a férfiak szerint a latex viselet egyértelműen szexi, izgató, mert ha nem is minden férfi álma, hogy egy nő uralkodjon rajta, a fantáziába sok minden belefér...