Alakformáló kezelés és inkvizíció

Vágólapra másolva!
Így fogy Gellér Eszter, aki a Gabi Szépségszalon alakformáló kezelését próbálhatja ki a LIFE Magazin hat hetes fogyókúrás akciójában. És hogy mit szeretne? Húsz kilóval, avagy két mérettel kevesebbet. Bevallása szerint, ha le van írva pontosan hogy mit kell tennie a szent cél érdekében, akkor kitartóan végigcsinálja, ezért hát Eszter a számára ideális fogyókúrás módszerrel próbálkozhat. http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Mi7SlQNtGDSn3hta
Vágólapra másolva!

Zúgó kütyük és diéta. Ezzel hagyja majd háta mögött Eszter a kilókat. De hogy legyen viszonyítási alapunk, a szalonban állapotfelméréssel kezdődik a hat hetes kaland. Vizeletéből a test PH-jára következet a szakértő, ez alapján állítják össze az étrendet. Ahogy Eszter fogalmazott: "Inkvizíció lesz, se csokoládé, se szénhidrát, és egy orvos mondja, úgyhogy valószínűleg igaza van".


Az állapotfelmérés után következhetnek a csodakütyük. Méregtelenítő olajjal kenik be Eszter testét, és egy olyan géppel kezelik, melynek feje kis hengereket tartalmaz, melyek becsípik a bőrt és összetörik a bőr alatt található zsírt. A kezelés nagyon nem fáj, bár kellemetlen.


A következő gép rádiófrekvenciákkal gyorsítja a méregtelenítést, a harmadik kezelés pedig teljesen harcképtelenné teszi Esztert. Először tonikkal átitatott fáslikkal változtatják szinte múmiává, majd egy óriási nadrágba szíjazzák. A kezelés óriási nyomást gyakorol a testre, és ezzel is felgyorsítja az anyagcserét, és a méregtelenítést is. Az étkezés során is méregtelenítés történik, a kezelésekkel pedig csak felgyorsítják a folyamatot. Pozitív mellékhatásként Eszter bőre rugalmasabb, alakja formásabb lesz.
Ez tehát a nyitószeánsz, kíváncsian várjuk, vajon Eszter módszerével mennyit lehet fogyni és mennyire tartós az eredmény!

Nézd meg a riportot a LIFE Magazin műsorán!