10 jel, amiből tudhatod, hogy szerelmes vagy

Vágólapra másolva!
Az emberek agyában a szerelmi kapcsolatok ugyanolyan függőségi mechanizmust alakítanak ki, mint a drogok - állítja egy nemrég végzett kutatás. De honnan tudhatod, hogy téged is behálózott valaki? Íme tíz egyértelmű jelzés.
Vágólapra másolva!

Elfelejtesz enni
Ha valaki szerelmes, számára megszűnik a világ, normális, ha mindenről megfeledkezik, még az evésről is.


Azon kapod magad, hogy csak úgy mosolyogsz
A szerelem meglepő dolgokat válthat ki a szervezetben. Előfordulhat, hogy csak úgy mosolyog az ember magában, és nem is tudja, miért.


Nem tudsz ránézni szerelmedre
Képtelen vagy a másik szemébe nézni beszélgetés közben, mert félsz, hogy egy pillantás alatt elárulják a szemeid, hogyan érzel.


Ha reggelente öltözködés közben rá gondolsz
Egyszer csak azon kapod magad, hogy az a gondolat jár a fejedben, miközben próbálod a ruháidat a tükör előtt, hogy vajon neki mi tetszene jobban rajtad.


Hiányzik, ha nincs veled
Ha úgy érzed, hogy az egész napod hiábavaló, mert épp nem találkoztál a neked tetsző fiúval, akkor kezdesz szerelmes lenni.


Apróságok miatt féltékenykedsz
Rájöttél, hogy tegnap moziba ment, és bánt, hogy téged nem hívott.


Ha az emberek azt mondják, hogy ragyogsz
A szerelem kihat a fizikai állapotodra is. Akár gyógyító és fiatalító ereje is lehet. Ha titkolni akarnád, akkor sincs esélyed. Az igazi szerelem sugárzóan boldoggá tesz.


Gondoskodó lettél
Ha sütiket sütsz a kollégáidnak csak úgy, vagy esetleg neki főzöl, pedig eddig még a konyha közelébe se szerettél menni, az egy árulkodó jel.


Képtelen vagy a munkádra koncentrálni
Ha azon kapod magad, hogy már ezt a pár sort is fél órája olvasod, mert közben állandóan elkalandoztak a gondolataid, biztos lehetsz benne, bizony szerelmes vagy!