Megírtad, melyik a kedvenc műsorod? Nézd meg, nyertél-e!

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Szereted a LifeNetwork-öt nézni? Talán még kedvenc műsort is tudsz választani a kínálatunkból? Ha igen, akkor ne hezitálj, írd meg pár mondatban, ahogy miért AZ a sorozat vagy film a kedvenced a LifeNetwork kínálatából!

Kedves Játékosok!

Nagyon sok "pályamű" érkezett, és ezért fájó szívvel kellett válogatnunk, de sajnos mindenkinek nem adhatunk nyereményt. Viszont csüggedni nem ér, ha esetleg nem találod a nevedet a listában, mert lesz még sok más játékunk. Köszönjük a részvételt!

Nyertesek: Szinger Nikolett, Megyeri Krisztina, Grási Linda, Czikora Barbara, Tóth Bernadett, Hanisch Zsanett, Jakab Éva, Kiss Laura, Gérnyi Éva, Balogh Marika, Berta Heni, Hajdú Anikó, Kisfaludi Csilla, Bertalan Ildikó, Nemesné Oláh Ildikó, Figlerné Halmágyi Pálma, Győri Bettina, Bontáné Krisztina, Balázsné Dombi Anita, Tóth Bianka



Pár mondatos irományodat a [email protected] e-mail címre várjuk 2012. február 21. és március 5. között. A lelkes beküldők között 20 db mutatós 2012-es határidőnaplót sorsolunk ki.

A játékosok az e-mail küldésével elfogadják a lenti nyereményjáték szabályzatot, továbbá kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező, az Origo Zrt. és a nyeremény felajánlója, a Pécsi Direkt Kft. hírlevelet küldjön a játék regisztrációjakor megadott e-mail címre.

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT


1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (székhelye: 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett LifeNetwork televízió csatornán megjelenő nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A Nyereményjátékban a 2012. február 21. és március 5. között a Nyereményjátékban feltett felhívásra küldött jelentkezéssel lehet részt venni, a beküldő ("Játékos") az e-mail küldésével magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött jelentkezés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt. A Szervező válasz e-mailt nem küld.

A Nyereményjáték felhívása az alábbi:

Küldje be e-mailben a kedvenc LifeNetwork-ön futó sorozata vagy filme címét és maximum 10 mondatban írja le, hogy miért szereti.

3. A Nyereményjáték nyereményét a Pécsi Direkt Kft. (székhelye: 7630 Pécs Üszögi-kiserdő u.1.) ("Nyeremény Felajánló") ajánlotta fel, amely az alábbi:
20 db Poe, Tamerlane 2012-es heti határidőnapló jegyzetoldalakkal

4. A Nyereményjátékban részt vehet minden természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
• a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
• a Nyeremény Felajánló tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

5. A Szervező által összeállított zsűri a nyereményeket a legjobbnak ítélt munkákat beküldő Játékosok között kiosztja. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest választ ki. A nyerteseken túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül megjelölésre, akik kiválasztásuk sorrendjében lépnek a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 5 munkanapon belül nem elérhető illetve nem értesíthető, vagy bármely más okból, pl. jelen Nyereményjáték Szabályzat megsértése miatt nem jogosult a nyeremény átvételére. A pótnyertesre a nyertesre irányadó szabályok vonatkoznak, amennyiben a nyertes helyébe lép. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.).

7. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai elektronikus üzenet útján értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám, mobilszám.

8. A Nyeremény Felajánló a nyereményt a nyertessel egyeztetett módon adja át. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.lifenetwork.hu weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

9. A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy:
• megadott adatai (név, e-mail cím, mobilszám, illetve a nyertes esetén lakcím és személyi igazolvány szám is) a Szervező, mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a Nyereményjátékban való részvétel, a nyeremények kiosztása, a nyertes értesítése és a reklamációk kezelése céljából;
• amennyiben nyertes, úgy a név, lakcím és telefonszám adatait a nyeremény kézbesítése, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező kezelje, illetve átadja a Nyeremény Felajánlónak illetve a Magyar Posta Zrt.-nek (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.).
• a Szervező a Nyereményjáték során megadott e-mail címére saját vagy partnerei termékeivel/szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, hírlevelet, anyagokat küldjön és ennek érdekében a hatályos szabályozással összhangban - különös tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére - ezen adatokat mindaddig kezelje, amíg a Játékos a hozzájárulását vissza nem vonja, amelyet a Játékos az [email protected] címre küldött külön e-mailben tehet meg.
• a Szervező a Játékos adatait (nevét, e-mail címét és mobilszámát) átadja a Nyeremény Felajánlónak annak érdekében, hogy a Nyeremény Felajánló saját vagy partnerei termékeivel/szolgáltatásaival információkat, hírleveleket, anyagokat küldjön és ennek érdekében a hatályos szabályozással összhangban - különös tekintettel a 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (5) bekezdésére - ezen adatokat mindaddig kezelje, amíg a Játékos a hozzájárulását vissza nem vonja, amelyet a Játékos az [email protected] címre küldött e-mailben tehet meg.

A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

A Játékos emellett hozzájárul, hogy az általa a Szervezőnek beküldött műveket a Szervező kizárólagosan és korlátlanul felhasználja - ideértve a többszörözést, nyilvános előadást, nyilvánossághoz közvetítést, átdolgozást, terjesztést is - tartalomszolgáltatásain. A Játékos kijelenti, hogy az általa beküldött művek jogtiszták, azon nem állnak fent más szerzői és szomszédos jogai, illetve nem sértik más személyiségi vagy egyéb jogait.

10. A név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

11. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei: Telefonszám: (06-1) 371 3497 e-mail cím: [email protected]