Mi kell hozzá? Hogyan kell elkészíteni?
1.A répákat zöldségcentrifugában leengedjük, majd felmelegítjük a levüket.
2. Sűrű szitán átszűrjük, majd hűtsük le.
3.Hozzáturmixoljuk a többi hozzávalót, majd forraljuk fel és tálcára öntve teljesen hűtsük le.
4.Erős turmixgépben emulgeáljuk, majd szitán áttörjük.
1.A hozzávalókat összekeverjük, 120 fokos sütőben addig sütjük a répákat, amíg teljesen meg nem puhulnak, 10 percenként keverjük meg.
1.A répákat a sóra helyezzük, majd süssük meg 200 fokon.
1.Vágjuk félbe a hagymákat, vágási felülettel lefelé, közepesen erős lángon készítsük.
2. Forrázzuk le a babot, pucoljuk meg, majd egy kevés olajjal és sóval melegítsük meg.
1.A répák zöldjét erős turmixgépben közepesen erős fokozaton hosszan turmixoljuk össze a sóval és az olajjal, majd egy sűrű szűrőbe öntjük és lecsepegtetjük.
1. A halat a bőrös oldlaán lassú lángon süssük meg.
1.A zöldségeket vékony szeletekre vágjuk, majd az olajon pároljuk meg.
2.Felöntjük az alaplével, majd felforraljuk és 30 percig hagyjuk állni.
3.Erős turmixgépben hozzáadjuk a vajat és az emulgeálószert.
4.Leszűrjük, majd egy szifonba töltjük és felhasználásig melegen tartjuk.