Mi kell hozzá?
Tészta
Gesztenyekrém:
Továbbá:
Hogyan kell elkészíteni?
A tészta hozzávalóit egy keverőtálba mérjük és egyben összekeverjük alaposan, ezután egy kis méretű kivajazott, lisztezett vagy zsírpapírral kibélelt tepsibe öntjük a tészta masszát úgy, hogy kb. kisujjnyi vastag legyen benne, majd előmelegített 180 °C-os sütőbe helyezzük kb. 30-40percre. Miután megsült és kihült, tetszés szerinti méretre vágjuk. Miközben sül a tésztánk, elkészíthetjük a gesztenye krémünket. Hozzávalókat szintén egy keverő tálba helyezzük, jó habosra, krémes állagura keverjük.
Tálalás: tányérra helyezzük a tésztánkat majd habzsák segítségével rányomjuk a gesztenyekrémünket, mellé rakunk egy gombóc vanília fagylaltot és díszíthetjük cukor karamellel és tejszínhabbal és megszórjuk a egészet csokis keksz vagy csokis zabpehely morzsával.