Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Filézzük ki a sügért, mindig a gerincét kell követni. A paradicsomok aljára keresztet metszünk és tegyük forró vízbe. Ezután jeges vízbe helyezzük, majd meghámozzuk, végül felkockázzuk. Egy másik lábasban forraljunk vizet és adjunk hozzá tejet. Tegyük bele a babérlevelet, a fokhagymát, az őrölt szerecsendiót és a borsot. Tegyük bele a halfilét. Kockázzuk fel a sárgarépát. Szeleteljük fel a lilahagymát, a zellert, és tegyük forrásban lévő sós vízbe. Ezután helyezzük a zöldségeket jeges vízbe. Tegyük át a zöldségeket egy tálba, adjuk hozzá a paradicsomot és a felkockázott ecetes uborkát, ízesítsük oregánóval, borssal, sóval és olajjal, majd néhány csepp ecettel. Tépkedjük meg a friss bazsalikomot, és tegyük erre a zöldség keverékre, majd végül a kenyérkockát. Hagyjuk állni minimum egy fél órát. Turmixoljunk össze olívaolajat bazsalikommal, majd öntsük rá a halra.