Nyers bélszín - Terminál, Budapest

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?

  • marha hátszín
    Forrás: Nagy Bence
  • uborka
  • lilahagyma
  • paradicsom
  • chili
  • koriander
  • olíva olaj
  • hoisin szósz
  • szezámolaj
  • tengerisó


Hogyan kell elkészíteni?

Keverjük össze az olíva olajat, a hoison szószt és a szezámmagolajat. Vágjuk fel az uborkát, vágjuk ki a magos részt és szeleteljük kockákra. Tegyük fóliára a szeletelt nyers húst, hajtsuk rá a fóliát, majd lapogassuk meg, de ne klopfoljuk. Szeleteljük fel a lilahagymát, paradicsomot, a chilit, végül a koriander zöldet. Keverjük ezeket össze. A szószt merjük a húsra, majd oszlassuk el a húson a zöldségeket. A végén szórjuk meg egy kis tengeri sóval.