Halászos halászlé tésztával - Rév Csárda, Érsekcsanád

Vágólapra másolva!
Halászos halászlé tésztával - Rév Csárda, Érsekcsanád
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?

  • 30 dkg halhús
    Forrás: Nagy Bence
  • 7 dl víz
  • 8 dkg házi metélt tészta
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 8 gramm fűszerpaprika
  • 3 gramm csípős paprika
  • 3 gramm só

Hogyan kell elkészíteni?

A megfelelő méretű bográcsban előkészítjük az előre sózott halhúst, a vizet, és az apróra vágott hagymát, ezután feltesszük főni. Forráskor hozzáadjuk az őrölt paprikát, majd ezután tovább forraljuk. Az elkészítés vége előtt 10 perccel beletesszük a belsőségeket, és ezután még 10 percig főzzük a halászlét.