Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
A kacsamelleket megformázzuk, zsírját finoman bevágjuk. Sóval, borssal, friss vágott rozmaringgal ízesítjük. Serpenyőben bőrét ropogósra pirítjuk, majd 160 fokos sütőben az ízlésünknek megfelelő fokozatra sütjük. A meghámozott zellergumót felszeleteljük, vízben puhára főzzük. Leszűrjük, ezután kevés sóval ízesítve, vajjal teljesen simára turmixoljuk. A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben leforrázzuk. A sütőtököt és az almát meghámozzuk és vékony cikkekre szeleteljük. Serpenyőben szőlőmag olajon lassan mindkét oldalukon karamellizáljuk, a brokkolit is mellé tesszük, míg vissza nem melegszik.
Tálalás előtt a kacsamellet néhány percig pihentetjük és felszeleteljük.