Tiszai harcsapaprikás túrós-kapros csuszával - Sárga Borház, Tokaj - Disznókő dűlő

Vágólapra másolva!
Tiszai harcsapaprikás túrós-kapros csuszával - Sárga Borház, Tokaj - Disznókő dűlő
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?

  • tiszai harcsa
    Nagy Bence
  • csusza tészta
  • túró
  • tejföl
  • kapor
  • paprikás szósz
  • bors

Hogyan kell elkészíteni?

Készítsünk halászlevet, majd szűrjük át és habarással sűrítsük be. A harcsa szeleteket nagyon kevés zsiradékon süsük ki, sóval-borssal ízesítsük és körülbelül 15 percig sütjük. Főzzük ki a csuszatésztát, majd tegyük fel pirulni ugyanabba a serpenyőbe, amelyikben a hal sült. Tegyük rá a túrót, és ízesítsük sóval. A serpenyőben forgassuk át , majd amint egy kis színt kapott, csurgassunk rá tejfölt. Tálalásnál szórjuk meg a csuszát friss vágott kaporral, majd a paprikás halászléből készült mártás merjük rá egy kevés tejföllel.