Caprese di Bufala in Camicia - Caffé GianMario, Budapest

Vágólapra másolva!
Caprese di Bufala in Camicia - Caffé GianMario, Budapest
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?

(4 főre)

  • 4 db mozzarella di Bufala 4 db
    Nagy Bence
  • 4 db paradicsom
  • rétes lap 1 csomag
  • friss bazsalikom
  • oregano
  • bors
  • olivaolaj

Mártáshoz:

  • koktélparadicsom konzerv 1 doboz, 250 gr
  • olivaolaj
  • friss bazsalikom

A paradicsomokat és a mozzarellát felkarikázzuk, a kihajtogatott tésztalapokra rétegezzük, fűszerezzük, olívaolajjal meglocsoljuk. A tésztalapokat ráhajtjuk, és 180 fokos sütőben kb. 15 perc alatt pirosra sütjük. A mártás hozzávalóit kézi botmixerrel simára keverjük. A megsült csomagokat kettévágjuk, és a mártással együtt tálaljuk. Friss bazsalikommal és olivaolajjal diszítjuk.