Caprese di Bufala in Camicia - Caffé GianMario, Budapest

Vágólapra másolva!
Caprese di Bufala in Camicia - Caffé GianMario, Budapest
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?

  • Mozzarella di Bufala 4 db
    Nagy Bence
  • Paradicsom 4 db
  • Rétes lap 1 csomag
  • Friss bazsalikom
  • oreganó
  • bors
  • olívaolaj

Mártáshoz:

  • Koktélparadicsom konzerv 1 doboz, 250 gr
  • olívaolaj
  • friss bazsalikom

Hogyan kell elkészíteni?

A paradicsomokat és a mozzarellát felkarikázzuk, a kihajtogatott tésztalapokra rétegezzük, fűszerezzük, olívaolajjal meglocsoljuk. A tésztalapokat ráhajtjuk, és 180 fokos sütőben kb. 15 perc allatt pirosra sütjük. A mártás hozzávalóit kézi botmixerrel simára keverjük. A megsült csomagokat kettévágjuk, és a mártással együtt tálaljuk. Friss bazsalikommal és olívaolajjal díszítjük.