Jön a baba - Hadas Krisztával

Vágólapra másolva!
A LifeNetwork TV új sorozatában Hadas Krisztával 10 várandós anyuka, 10 család életét követhetjük végig a babavárás, a szülés és a gyermekágyas hetek időszakában.
Vágólapra másolva!

Az első számú magyar életmódcsatorna felhívására jelentkezett nőkkel és családtagjaikkal a terhesség utolsó heteiben ismerkedhetünk meg. Kameráinkkal egészen a újszülöttek pár hetes koráig elkísérjük őket és persze a szülőszobát sem hagyjuk ki!

Egyedi sorsok, történetek, váratlan helyzeteket, fájdalmas szülések és a mindent feledtető pillanatok – ezt mutatja meg Hadas Kriszta a műsorban.

Forrás: LifeNetwork

Nyomon követhetjük egy fiatal házaspár történetét, akik húszévesen nem így tervezték, de rögtön ikreik jöttek! Túllendültek az első sokkon, de még nem tudják, most mi lesz.

Megismerünk egy házaspárt, akik már egy évtizede vártak gyerekre, végül sok megpróbáltatás után a babájuk petesejt-donációval fogant meg.

Kamera elé áll a vagány, öntörvényű anyuka, akinek már három gyermeke van két apától, de most az új, 11 évvel fiatalabb élettársának is szül egyet és nem érdekli, mások mit gondolnak erről.

Kiderül a műsorból, hogy a zenész apa egy hétig nem állt szóba gyönyörű barátnőjével, amikor megtudta, hogy a tervezett gyermek nem kisfiú lesz – aztán meglátjuk, mi történik velük a szülőszobán, amikor az apa először karjába veszi újszülött kislányát.

Követhetünk egy váratlan szervtranszplantációt és drukkolhatunk, hogy a házaspár 3 hetes csecsemője felépüljön egy életveszélyes betegségből.

Forrás: LifeNetwork

És ez még nem az összes történet!

A műsorban a valóságot láthatjuk dokumentálva, előre megírt forgatókönyv nélkül.
Az élet írta – Jön a baba, Hadas Krisztával a LifeNetwork tévén!

További érdekességek:jonababa.postr.hu

Korábbi műsoraink visszanézhetőek! Kattintson az epizódra!

1. epizód

"Az az anyuka, aki azt mondja, hogy nem fél a szüléstől, az hazudik..." Ezt mondja Juhász Eszter 34 éves gyógyszerész, aki az első babáját várja.

2. epizód

Emmer Éva gyakorlatilag semmit sem a megszokott módon csinál. 46 évesen a negyedik gyermekét várja a harmadik apától.

3. epizód

A Jön a baba - Hadas Krisztával sorozat harmadik részében a csobánkai Virág és Ádám történetét mutatjuk be, akik ikreket várnak.

4. epizód

Timi évek óta egyedülálló anyaként nevelte kislányát Csengét. Azt mondja: sokszor enyhén szólva nem volt móka-kacagás az élete. Aztán sok év múltán megismerkedett Gyurival, aki bizony nős volt. Már van két felnőtt fia, sőt unokái is.Az édesapa 56 éves, Timi pedig 41 múlt. 21 kiló leadása után teherbe esett.

5. epizód

Kutyák, macskák, nyulak, kecskék, lovak és persze néhány gyerek. A békéscsabai Kovácséknál szám szerint a negyedik gyerek érkezik a családba. Nagymamák és nagypapák, no meg rengeteg barát veszi őket körül. Gyakran hagyományőrző ruhát húznak, lóra pattannak és onnan nyilaznak, ha pedig épp arra van kedvük, jurtában alszanak.

6. epizód

Egy ritka gyermekvállalásnak lehetnek szemtanúi. Programozott császármetszéssel születik meg Zsuzsa és Zsolt kislánya, aki 11 évnyi kudarc és reménykedés után fogant meg - petesejtdonor segítségével!
A házaspárt sokszor vizsgálták, mindent rendben találtak náluk, sokáig mégse születehetett gyermekük.

7.epizód

Az apa új életet kapott, az anya új életet adott: Bernadett története. Bernadett férje, aki évek óta vár szervátültetésre, két hete végre riasztást kapott és gyorsan döntenie kellett, hogy nem sokkal a kisfia születése előtt bevállal-e egy veseátültetést...

8. epizód

Két, egészséges, előző kapcsolatból származó nagyfiú után, évek keserves próbálkozása és hat lombikkezelés után érkezik Szofi a házaspár életébe. "Ez a baba igazi csoda az életünkben!" - így érzi Mónika, aki most a fellegekben jár, de megjárta a poklot is.

9.epizód

Kriszta a második házasságában Lacival várja a második közös babát, de velük él a két „nagy” gyerek: Peti és Eszter is. Kriszta este tíztől reggel majdnem 9-ig vajúdott.

10.epizód

Nóra 23 éves, most írja a diplomamunkáját, és mindjárt anya lesz. Olyan anya, ki egyedül vállalja a babáját. Az ő kezét a szülőszobában „csak” az édesanyja fogja. Senki sem erről álmodik, de ha már így alakult az élete, nem sírja tele éjszakánként a párnáját, a baba miatt is próbál a lehetőségekhez képest kiegyensúlyozott, sőt derűs lenni.