Joghurtos rózsakrém rózsazselével

Vágólapra másolva!
Ízre és látványra sem utolsó!
Vágólapra másolva!

Mi kell hozzá?
2 dl rózsaszörp
1 tasak tortazselépor
4 dl joghurt
2 nagy, illatos rózsa
2 érett őszibarack
2-3 evőkanál méz

LifeNetwork


Hogyan kell elkészíteni?
A tortazseléport a rózsaszörpbe szórjuk, majd szüntelenül kevergetve felforraljuk. A besűrűsödött zselét egy kb. 10 x 20 cm-es fémtálcára öntjük, majd hűtőbe tesszük. Kb. 30 perc alatt megdermed. A barackot feldaraboljuk, a rózsaszirmokkal együtt a turmixgépbe tesszük. Hozzáadjuk a mézet, a joghurtot, majd az egészet összeturmixoljuk. Üvegkelyhekbe porciózzuk. A megdermedt zselét apró darabokra vágjuk, a rózsás-gyümölcsös joghurtba szórjuk. Virágszirmokkal díszítjük.