A vezető séf elkészíti azt az ételsort, amely leginkább reprezentálja az éttermet. A főzés közben a szakácsok, a főpincér vagy a tulajdonos bemutatja a vendéglőt, elmondják a legendáriumokat és az arculatának koncepcióját. A műsorvezető, Rideg Richárd folyamatosan jelen van. Sokat kérdez, picit kotnyeleskedik, de ami a legfontosabb: segít lefordítani a professzionális konyha nyelvezetét a gasztronómia iránt érdeklődőknek.
Az étel nevére kattintva megtalálod a receptet, az ételsort a műsorok adásbakerülésével folyamatosan frissítjük.
MÉG TÖBB ELŐÉTEL ITT
° Kacsamáj kukoricahabbal - Mák Bistro, Budapest
° Hideg kacsamáj zsírjában, bodzás lilahagyma-salátával - Baricska csárda, Balatonfüred
° Savanyú mangalicaszív, pirított szalcéta gombóccal - Walter Vendéglő, Perbál
° Ropogós malacfül csicseriborsós pürével - Anyukám mondta, Encs
° Kecskesajt répa variációkkal - Borkonyha, Budapest
MÉG TÖBB LEVES ITT
° Cékla krémleves - Kővirág Panzió és Étterem, Köveskál
° Őzragu leves - Chianti étterem, Veszprém
° Zellerkrémleves - Mandula Étterem, Villány
° Sütőtökkrémleves szarvasgombával és szegfűgombával - Ráspi étterem és borászat,
Fertőrákos
MÉG TÖBB FŐÉTEL ITT
° Báránygerinc szilvával és paszternákkrémmel - Mák Bistro, Budapest
° Bőrös fogas filé korianderes túrógombóccal - Chianti étterem, Veszprém
° Galamb vadrizses rizottóval vargányahabbal és ecetes szilvabefőttel - Mandula Étterem, Villány
MÉG TÖBB DESSZERT ITT
° Creme Brulle trió - Mandula Étterem, Villány
° Passiós - csokis - Mák Bistro, Budapest
° Sajttorta málna velővel - Chianti étterem, Veszprém
° Kukoricamálé szilvamártással - Kővirág Panzió és Étterem, Köveskál
° Karamellizált körte borhabbal/ borsodóval - Ráspi étterem és borászat,
Fertőrákos
A MŰSORBAN JELZETT KIFEJEZÉSEK ÉS ÖTLETEK LEÍRÁSA ITT
Az eddigi műsorok megtekinthetők:
Ráspi étterem és borászat, Fertőrákos
Kővirág Panzió és Étterem, Köveskál
NaturMed Hotel Carbona Attila Étterem, Hévíz
Trattoria Pomo D'oro, Budapest
Chateau Visz Kastélyszálló, Berencsepuszta
Atakám Bisztró és Étterem, Budapest
Gusteau kulináris élményműhely, Mád
Aranyszarvas Vendéglő, Budapest
Kistücsök Étterem, Balatonszemes
Viator Apátsági Étterem és Borbár, Pannonhalma
Hertelendy Kastélyszálló, Kutas-Kozmapuszta
NU Bor- és Bisztronómia, Budapest
Paris-Budapest Étterem és Bar, Budapest
Budai Gesztenyés Étterem, Budakeszi
Nagylaposi Birkacsárda, Gyomaendrőd-Nagylapos
Sárga Borház, Tokaj - Disznókő dűlő
Bonne Chance Étterem, Bázakerettye
Gepárd és Űrhajó Borbisztró, Budapest
Le Bourbon Étterem, Le Meridien, Budapest
Múzeum Kávéház-Étterem, Budapest
Mirage Étterem, Hotel Délibáb, Hajdúszoboszló
Kisvendéglő a Hargitához, Békéscsaba