Mi kell hozzá?
Hogyan kell elkészíteni?
Ördögszekér gombát felszeleteljük., a shiitake gomba törzsét eltávolítjuk. Sütőpapír közepére helyezzük az ördögszekér és a shimeji gombákat, valamint pár levél kelbimbót. Megszórjuk a shichimi togarashi-val, pár kocka vajat teszünk mellé, tetejére pedig a pisztrángot. Megborsozzuk és ráhelyezzük a borsóhajtást, valamint a shiitaket. Nagyon szorosan összehajtjuk a sütőpapírt. Egy nyílást hagyunk, ezen keresztül öntjük bele a saket és a szóját, majd lezárjuk. Erőteljes gőzben 10 percig sütjük majd 3 percig a sütőben, vagy 140°C-os sütőben negyed óráig.
Tálalás:
A csomagot egy tányérra helyezzük, levágjuk a tetejét és kinyitjuk.