Nézd a tévét, figyeld a Facebookot - és Nyerj!

Egy kávé Szily Nórával
Vágólapra másolva!
Hallottatok már arról, hogy multitasking? Most azoknak a nézőink lesznek előnyben, akik képesek rá - azaz akik tévézés közben az interneten is lógnak.
Vágólapra másolva!

Nézd az Egy kávé Szily Nórávalcímű műsorunkat május 14-étől 17:30-kor, és a műsor közben figyeld a LifeNetwork Facebook oldalát, mert játszunk! Minden nap a műsor előtt felteszünk egy kérdést, és kommnetben várjuk a műsorból lopott választ. A leggyorsabb nyer egy Dove ajándékcsomagot! Egy játékos csak egyzser nyerhet a játék ideje alatt.


szólj hozzá: Egy kávé Szily Nórával

A játékosok a játékban való részvétellel, azaz a megfejtés elküldésével elfogadják a lenti nyereményjáték szabályzatot.

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT

1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik az Origo Zrt. (székhelye: 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2., cégjegyzékszáma: 01-10-044389) által üzemeltetett www.life.hu, www.lifenetwork.hu és a http://www.facebook.com/pages/LifeNetwork/235811408386 weboldalon megjelenő Egy kávé Szily Nórával DOVE nyereményjátékra ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

2. A Nyereményjátékban a 2012.05.14 és 2012.07.31 között a Nyereményjátékban feltett kérdésekre küldött megfejtéssel lehet részt venni, a megfejtést beküldő ("Játékos") a válaszával kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték Szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött megfejtés elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt. A Szervező válasz e-mailt nem küld.

3. A Nyereményjáték nyereményét az Unilever Magyarország Kft. (székhelye: Budapest 1138 Váci út 182) ("Nyeremény Felajánló") ajánlotta fel, amely az alábbi:

- 57db DOVE ajándékcsomag, melynek tartalma: 1db Dove Original deo roll-on, 1db Dove Deeply Nourishing tusfürdő, 1db Dove Body Milk testápoló


4. A Nyereményjátékban részt vehet minden internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik. A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
• a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
• a Nyeremény Felajánló tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

5. A szervező a nyereményt a http://www.facebook.com/pages/LifeNetwork/235811408386 oldalon naponta megjelenő kérdésekre a leggyorsabb helyes választ adó Játékosnak adja.
A játék ideje alatt minden játékos csak egy darab nyereményre jogosult. Amennyiben a leggyorsabb helyes válaszoló már nyert a játék időtartama alatt, úgy a játék folyamán még nyeretlen játékosok közül a leggyorsabban helyesen válaszoló nyeri az aznapi nyereményt.

A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adó fizetési kötelezettségnek a Szervező hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

6. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai elektronikus üzenet útján értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyi igazolvány szám.

7. A nyereményt a Szervező kipostázza a nyertes által megadott címre. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy nevét a Szervező a www.life.hu, a www.lifenetwork.hu és a http://www.facebook.com/pages/LifeNetwork/235811408386 weboldalon közölje, mint a Nyereményjáték nyertesét.

A Játékos személyes adatainak kezelésére egyebekben a Szervező adatkezelési szabályzata irányadó, amely itt elérhető.

8. A helytelen válasz megadásáért, név, értesítési vagy szállítási cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

9. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei: Telefonszám: (06-1) 371 3896 e-mail cím: info@lifenetwork.hu