Kölcsönös odafigyelés az egészségesebb jelenre és a biztos nyugodt jövőre (X)

Vágólapra másolva!
Az MKB Pénztárak belépési akciója keretében most itt a ragyogó alkalom, hogy többet fordítsunk saját és családunk egészségére, valamint gondoskodjunk előre nyugdíjas éveinkről.
Vágólapra másolva!

Forrás: MKB


Sokszor hallhatjuk, hogy a mai világunkban egyre inkább fontossá válik az egészség és a nyugdíjas évekről való gondoskodás. Most az MKB Pénztárak közreműködésével mindkét elvárást könnyen teljesíthetjük, és az előnyök mellett még ajándékban is részesülhetünk.


Sokan nem is gondolnak arra, hogy a mindennapokban ténylegesen felmerülő kiadásaik jelentősen csökkenthetők, ha nem közvetlenül jövedelmükből, hanem önkéntes egészségpénztáron keresztül fizetik. Az MKB Egészségpénztár segít abban, hogy saját és családunk egészségére, egészségvédelmére fordított összegeket minél hatékonyabban használjuk ki. Így többek között az egészségügyi és gyógyszerkiadások mellett a sportolásra, üdülésre, szemüvegre, babaápolásra fordított költségeiből is jelentős összegeket takaríthatunk meg.


Az MKB Nyugdíjpénztár alacsony kockázatú, konzervatív befektetései révén és válaszható portfóliós rendszerének köszönhetően hosszú távú megtakarítással megalapozhatjuk az időskor anyagi biztonságát és a megszokott életszínvonal megőrzését. A magánnyugdíjpénztári befizetések saját, névre szóló számlán gyarapodnak, a befizetett összeg után képződő hozam adómentes, a befizetés a felhalmozási szakaszban örökölhető. Önkéntes nyugdíjpénztári tagként lehetőségünk van arra, hogy a TB nyugdíjunk és a magánnyugdíjpénztári nyugdíjszolgáltatás mellett további kiegészítő jövedelemről gondoskodjunk nyugdíjas éveinkre.


Az egészségpénztárban és az önkéntes nyugdíjpénztári ágban munkáltatónk kedvező feltételek mellett támogathat, az egyéni befizetések után pedig 30%-os SZJA visszatérítés jár, egy évben akár 100.000 Ft vagy 130.000 Ft összegben, jövedelemkorláttól függetlenül.


Mindamellett, hogy a befizetések után adókedvezmény igényelhető vissza, most az MKB Egészségpénztári és MKB Nyugdíjpénztári belépéséhez 6-12 ezer forint értékű ajándék is járhat.


Az MKB Egészségpénztár és az MKB Nyugdíjpénztár együttműködő partnereik közreműködésével belépési akciót hirdettek. Az akció keretében a 2010. december 31-ig újonnan belépők vagy átlépők, és meghatározott összeget befizetők 6-12 ezer forint értékű ajándékok közül választhatnak egyet, úgymint egészségügyi szűrővizsgálatra jogosító utalvány a Hungária Med M Kft-től, Hunguest Hotels jutalom, vagy Scholl, Billerbeck és Egészségplusz vásárlási utalványok.


Fontos tudnivaló, hogy több MKB pénztári ágba történő belépés esetén az ajándékok többszörözhetők, így érdemes akár valamennyi pénztári ágba belépni, kihasználni az előnyöket és választani az értékes ajándékok közül.


A belépésről és az akció részleteiről az MKB Pénztárak honlapjain lehet tájékozódni: mkbep.hu, valamint mkbnyp.hu (X)