Erdei Zsolt: Arc az egészségért

Vágólapra másolva!
A sport, az egészség és a környezetvédelem fontosságát kívánja hangsúlyozni a fiatalok körében az Erdei Zsolt profi ökölvívó irányításával és támogatásával elindult "Arc az egészségért" elnevezésű program és alapítvány.
Vágólapra másolva!

"Szeretnénk felállítani a fiatalokat a képernyők elől" - nyilatkozott a kezdeményezés csütörtöki, bemutatkozó sajtótájékoztatóján Erdei Zsolt olimpiai bronzérmes, amatőrként és profiként is világbajnok ökölvívó. "Tudjuk, hogy Magyarországon már számos kisebb szervezet alakult, amely hasonló eszméket tűzött zászlajára, és szeretnénk velük összefogni, ez csak így működhet."


Az Erdei mellett Mencigár Ferenc vállalkozó és Buncsek Zoltán ökölvívóedző által elindított program célja a fiatalok, az iskolások, az oktatásban résztvevők, valamint a szülők, nagyszülők - mint felelős példamutatói csoportok - elérése és megszólítása.


Az alapítvány szervezői már több neves élsportolót is maguk mellé állítottak. Az eseményen jelen volt - többek között - három olimpiai bajnok is: Kovács István ökölvívó, Csollány Szilveszter tornász és Vári Attila vízilabdázó.